Regler og retningslinier

Alle der vil træne hos Krav Maga Herlev skal følge nedenstående regler og retningslinier:

  • Hygiejne: Rene hænder, tøj, ekstra t-shirt og indendørssko. I klubben er der håndsprit til fri afbenyttelse. For god ordens skyld, så tag venligst din egen håndsprit med samt mundbind. Vær med til at holde klubben ren og pæn. Skrald mm smides i affaldscontainer. Måtter samt udstyr bliver rengjort efter behov af instruktørerne.
  • Ansvar: Træning foregår på eget ansvar og forsikres af udelukkende af udøvende selv. Pas derfor på hinanden og træn efter laveste fællesnævner. Sig fra hvis træningen overskrider dine grænser. Smykker og andre personlige genstande er IKKE tilladt under træningen.
  • Opførsel: Opfør dig pænt og respekter de andre som du selv vil respekteres. Vær loyal og hjælpsom.
  • Udstyr: Du skal anskaffe dig tandbeskytter og skridtbeskytter. Da Krav Maga er en full contact selvforsvar er dette beskyttelses-udstyr vigtigt. I løbet af din første indmeldte måned skal du erhverve dig en IKM t-shirt samt et IKM patch til træningsbukser.

Ren straffeattest skal kunne fremvises ved efterspørgsel

PERSONDATALOVEN

Når du er tilmeldt, får du tilsende en personlig kode til vores KravCRM system. Her vil alle dine oplysninger, diplomer, workouts samt pensum til de grader du har bestået, og den næste du skal op til vil være registreret.

Når vi har indsamlet dine oplysninger, opbevarer vi dem i vores KravCRM system, bruger og deler dem med international Krav Maga, og ved udmelding slettes alle dine oplysninger i vores system.